Immaculate 3 säng villa till salu i Javea

Ref. PPS2619
299.000€
sänkt pris
Typ:
Villa
Ort:
Javea
Område:
Balcon al Mar
Utsikt:
Öppna
Tomtarea:
801 m²
Boarea:
151 m²
Sovrum:
3
Badrum:
2
Vardagsrum:
1
Matsal:
1
Kök:
Öppen planlösning kök
Uppvärmning:
Luftkonditionering
bassäng:
Ja
Garage:
Ja
Luftkonditionering:
Under hela
Öppen terrass:
Ja
Parkeringshus:
Ja
Eldstad:
Ja
Sattelit/TV:
Ja
ADSL:
Ja
Inhägnad trädgård:
Ja

Oklanderligt presenteras 3 säng villa till salu i Javea. Villan ligger på kanten av en zona verde i Costa Nova ett populärt område i Javea.

Villa alla på en nivå anges från några steg genom den glasade naya eller med platt ingång genom köket. Den har ett sovrum med en-suite duschrum, två ytterligare generösa dubbelrum och familjen duschrum.

Villan har ett vardagsrum med takbjälkar, en nyligen installerat pellets brännare spis och utsikt över poolen, en Tosca båge leder till den nyligen utökad och moderniserad kök / diner. Villa fördelarna med varm och kall luftkonditionering, inbyggda garderober och öppen utsikt till den zona verde.

Utanför hittar du en öppen terrass med markiser och pool och solterrasser, resten av trädgården är spanska i stil med lågt underhåll medelhavsväxter.

Det finns ett garage och massor av parkering även nog för din RV eller båt. Fantastisk semestervilla med enorma hyra potentiella eller fin året runt levande.

Liknande fastigheter

Kontakta oss

Skicka
Skicka...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept More information