Modern lyxvilla till salu i Javea i exklusiva hög slut urbanisering.

Ref. PPS2669
1.490.000€
Exclusiva
Typ:
Villa
Ort:
Javea
Område:
Nära Golf
Utsikt:
Panoramautsikt över
Tomtarea:
1.010 m²
Boarea:
491 m²
Användbart område:
306 m²
Sovrum:
5
Badrum:
4
Gästtoalett:
1
Vardagsrum:
2
Matsal:
1
Kök:
Öppen planlösning kök
Uppvärmning:
Golvvärme
bassäng:
Privat
Luftkonditionering:
Under hela
Öppen terrass:
Ja
Täckt terrass:
Ja
Parkeringshus:
Ja
Sattelit/TV:
Ja
Förråd:
Ja
Barbecue:
Ja
Telefon:
Ja
Larm:
Ja
ADSL:
Ja
Tvättstuga:
Ja
Utomhusdusch:
Ja
Dubbelrutor:
Ja
Säkerhetsdörr:
Ja
Inhägnad trädgård:
Ja
Växter:
2
Trädgård:
Ja

Denna moderna villa är klar till de högsta standarder och ger ultimat lyx, som består av 5 stora sovrum, 5 badrum, stort öppet kök och vardagsrum, utanför sommarkök. Utomhuspoolen är perfekt för de långa sommarmånaderna och har fantastisk panoramautsikt över de spanska landsbygden och havet utsikt.

Designen är mycket modern, med massor av fönster som ger ljus och fantastisk utsikt, hotellet har anlagda trädgårdar och rikligt med utomhusyta att njuta av långa sommarnätter inklusive grill för middagar utomhus.

Boendet ligger på 2 våningar, på marknivå har du Lounge/matplats, kök, gäster toalett, befälhavaren svit vetter mot fantastisk terrass och pool området, 2 dubbla sovrum med badrum dusch, på den lägre nivån av fastigheten du har 2 ytterligare sovrum med dubbelsäng, ett stort badrum, separat lounge med tillgång till lägre altan, hemmabio rum, kontor och villor utility och maskinrum.

Villan har dessutom den senaste tekniken av domotic system så att du kan kontrollera belysning, larm, uppvärmning, luftkonditionering och poolen uppvärmning med din mobiltelefon. Hela fastigheten är utrustad med golvvärme samt genomfört varma och kalla luftkonditionering individuellt reglerbar för varje rum. Hög standard tvåglasfönster, elektriska persienner och en uppvärmd pool gör denna lyxvilla som passar för en Gud.

Liknande fastigheter

VILLA CHLOE

Ref. PPS2905
Javea
2.600.000€

Venta. Villa i Javea

Ref. JV552
Javea
430.000€

Kontakta oss

Skicka
Skicka...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept More information