VILLKOR

Tjänster
Alla priser är inklusive rimlig användning av el, gas och vatten.

Reseförsäkring
Vi rekommenderar starkt att du tar ut full resor och medicinsk försäkring för alla medlemmar i du part att täcka alla eventualiteter.

Linne
Vi tillhandahåller sängkläder (påslakan, lakan och örngott).

Handdukar
Hand handdukar och badlakan ingår (alla handdukar på fastigheten måste inte lämna lokaler). Strandhanddukar kan hyras från oss mot en extra kostnad.

Rengöring
Ditt boende kommer har kontrollerats och grundligt rengöras före din ankomst.  Du förväntas lämna fastigheten i ett rent och snyggt skick i slutet av din vistelse.

Skador
Samtidigt som vi vill tro att våra gäster kommer att behandla egendomen som de vill behandla sina egna hem, vi förbehåller oss rätten att begära en deposition mot varje ockupation, är beloppet beroende av antalet personer i ert parti. Detta belopp betalas med slutbetalning 8 veckor före avresedatum. Pengarna återbetalas sedan till dig med i 7 dagar av din avresa från hotellet via banköverföring för din bekvämlighet.

Vi ber er att ge oss råd (olyckor händer) efter din vistelse om det fanns några incidenter så att vi kan garantera att allt är bra för våra nästa gäster och vi inte har några överraskningar! Vara ärlig om vi informeras om eventuella olyckor kommer vi att besluta om avdrag är faktiskt nödvändigt.

Personlig säkerhet och användning av boende och utrustning

Klienter kommer att ta ansvar för användning av pool, Jacuzzi, terrasser, grillplatser och allmän utrustning i och runt fastigheten, försäkra sina egna personliga säkerhet och övervakning av alla minderåriga och andra medlemmar av partit, Paradise Property lösningar och ägarna till fastigheten kan inte hållas ansvariga för någon skada som uppstår när du använder någon av dessa, och att klienterna (barn särskilt) använda dessa på egen risk.

BBQ

Hälsa och säkerhet skäl att undvika risk för brand, måste BBQs rengöras efter varje användning att säkerställa nr ansamling av fett. Paradise Property lösningar och ägarna till fastigheten kommer inte att hållas ansvariga för någon skada som uppstår när du använder BBQ: s och att klienterna använder dessa på egen risk.

Övergången
Det förmodligen kommer du att tömma ditt boende av 10.00 samma dag som avresa; Vi kommer att råda dig om så inte är fallet. Vi kan inte garantera tillgång före 15.00 på din ankomstdag på omställningar – även om vi kommer att försöka rymma flyg där så är möjligt.

Husdjur
Vår policy om husdjur i boendet får generellt inte men detta varierar med egenskapen, vänligen fråga vid bokningstillfället och vi kommer att etablera kontakt med ägaren.

Rökning
Alla våra fastigheter är rökfritt egenskaper, kan du röka utanför hotellet men inte inuti.

Bokning
På mottagandet av en bokning ansökan, vi kommer att bekräfta tillgänglighet och kostnader, inklusive den deposition som krävs. Vi kommer sedan att göra en preliminär bokning. Vi kan bara lova att hålla en preliminär bokning tillgänglig för 7 dagar i väntan på mottagandet av din insättning. Om deponering inte har mottagits efter 7 dagar ingen garanti kan göras som förblir de önskade datum tillgängliga. Den som gör bokningen måste vara över 21 år gammal och designeras Booker. Booker är ansvarig och ekonomiskt ansvariga för oförsäkrade förluster och skador till egenskapen inträffar under deras parti uthyrning.

Betalning
En deposition på 25% begärs inom 7 dagar efter en preliminär bokning som görs. Vid denna punkt kommer att bli säker bokningen. Det utestående saldot betalas senast 8 veckor före avresan semestern plus säkerhet/skadedeposition. Din bokning kan göras med mindre än 8 veckor kvar till avresedatum, då det totalkostnaden för semester förfaller till betalning inom 7 dagar efter den preliminär bokning som görs.

Bekräftelse
Du kommer att få ett kvitto och bokning bekräftelse råd så snart din deposition på 25% har mottagits. Denna bekräftelse innehåller också Detaljer för det utestående saldot och datum som beror på det utestående saldot. Efter mottagandet av din slutbetalning får du ett meddelande för att bekräfta mottagandet av din slutbetalning och detaljer i viktiga insamlingsstället.

Avbokning
Alla avbokningar ska göras skriftligen senast 4 veckor före början av hyresperioden. Avgifter för avbeställning är följande:

·  26 veckor eller mer avgång – insättning återbetalas i sin helhet

·  12 veckor till 26 veckor avgång – insättning förverkas

·  4 veckor 8 veckor att avresa-kommer 50% av totala kostnaden att debiteras

·  Mindre än 4 veckor till avfärd – kommer totala kostnaden att debiteras.

Din betalning återbetalas i sin helhet i den osannolika händelsen av vår uppsägning av din semester

Vi kan inte ta ansvar för alla aspekter av din semesterarrangemang utanför vår kontroll, till exempel, civila oroligheter, hot om krig, upplopp, arbetskonflikter, regeringens åtgärder, vädret, eller resa förseningar orsakade av någon anledning.
Boendet som är avsedda för de klienter som heter på bokningsformuläret endast

Hyresavtal
Alla bokningar är godkänns enligt ovan. Detta anses i sin tur accepteras i sin helhet av hyrestagaren och alla personer i partiet när bekräftar bokningen.


Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept More information