Real Estate Blog

MARKNADEN

När jag kom till Javea jag använder för att bo nära gamla stan i en lugn slutväg och vackra grannar, kontoret där jag var anställd var nära apoteket Colomer .

Min ritual var att gå varje morgon på Plaza del Convent bara för att ta en kaffe innan du börjar min dag, jag är lite svårt som italienska och jag gillar bara kaffe i en kall kopp och ägaren av denna lilla bar ihågkommen efter 2 gånger! Men det jag njöt mest var att gå runt på torsdagen.

Liksom staden ligger marknaden i 3 olika områden så du måste gå runt beroende på vad du vill köpa!

I Plaza del Convent hittar du blommor, skor och mat som ost, oliver, bröd, kakor och godis.

Jag använder för att köpa färska blommor till kontoret en gång i veckan!

Gå upp i riktning mot Correos marknaden förändras med allmänna kläder. Den första säljaren på vänster sida är den som säljer fin kvinna klänning i linne och bomull, mycket god kvalitet orsak är italienska produkter.

På Plaza de la Costitucion, där är den underjordiska parkeringen (nära de Centro de Salud) finns det den verkliga kärnan i marknaden.

Det är fantastiskt utbudet av grönsaker och frukt du kan hitta, läder hantverkare och vissa möjligheter när det gäller kuddar, sängkläder och stövlar.

Jag hittade efter månader en stor extra storlek som för mitt sovrum med möjlighet att ändra 1 vecka senare om det inte var korrekt! Bättre än en butik!

På vänster sida av marknaden, mittemot nödinträda, finns det en kille som säljer alla tillbehör för hår från 1 euro!

Älskar atmosfären på torsdag morgon under marknaden! Du måste gå om du aldrig varit ännu.

Andra inlägg av intresse
Det har varit några månader nu att jag bor och arbetar i Javea. Innan dess bodde jag i den södra delen av Costa Blanca. Javea är helt annorlunda på många s...
Hitta fler boenden på detta paradis som kallas Javea! #javea #costablanca #marinaalta...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept More information